Bewerkingsmogelijkheden

Zaagwerk
Hoek Lopik beschikt over een zaagfaciliteit waarop alle houtachtige plaatmaterialen in de gewichtsklasse tot 800 kg per m3 kunnen worden behandeld. Met eigen optimaliseringsprogramma kunnen ook de meeste zaagopdrachten uiterst efficiënt en voordelig worden ingedeeld en uitgevoerd, eventueel rekening houdend met verschillende m²-prijzen van het aangeleverd materiaal.

Frezen
Hoek Lopik’s kantenfreesmachine verschaft de klant de mogelijkheid diverse randafwerking, afschuiningen, afrondingen, profileringen, groeven e.d. te laten aanbrengen op door ons geleverd en verzaagd plaatmateriaal.

Schuren
Ter optimalisering van het basismateriaal of het afgeronde/gefreesde hout, heeft Hoek Lopik verschillende schuurfaciliteiten. Hierdoor wordt niet alleen aan de optische maar ook aan de technische eisen voldaan.

Randafwerking
Kantenafwerking door middel van sealen, gronden en aflakken. Met name het dicht-sealen van triplexkanten, essentieel bij buitentoepassing, behoort tot de standaardactiviteiten van Hoek Lopik.

Gronden/Voorlakken/Aflakken
Hoek Lopik beschikt over een scala aan grond-, voor-, en aflakverven. Wij bewerken het zaagwerk in de kleur en manier naar wensen van de klant. Dit kan in diverse verfsystemen aangebracht worden.

  

 

"Hoek Lopik kenmerkt zich op 5 specifieke onderdelen.
Betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, ontzorgen en toekomstgericht". 

Copyright © Digital4u - Sitemap - Disclaimer