Coatings

Hoek Lopik maakt gebruik van een modern en innovatief machinepark!

Ons paradepaardje is één van de meest geavanceerde coating-productielijn van Europa. De Giardina Wals/Gietmachine is volledig geautomatiseerd en deze is in eigen huis doorontwikkeld voor het gronden van plaatmateriaal. Met deze machine kunnen we tot 500 m² plaatoppervlak per uur voorzien van een grondlaag die voldoen aan de hoogste eisen. De productiestraat kan platen tot een afmeting van ca. 160 cm breed verwerken. Hiermee beschikken we over een unieke en een van de modernste lakstraten van Europa.

Als specialist in Industriële verwerking van houtproducten voorziet Hoek Lopik alle typen houtachtige plaatmaterialen van superieure coatings.

Hoek Lopik is een dynamisch bedrijf dat zich met gedegen vakkennis op hout-, plaat- en coatinggebied in positieve zin onderscheidt van anderen.

Wals/gieten
Een grote verscheidenheid aan plaatmaterialen kan door de lakgietmachines van Hoek Lopik worden gevoerd, waardoor het materiaal éénzijdig in één keer van een verflaag wordt voorzien. Uniek is de werkbreedte van de machine die een materiaalbreedte van 160 cm kan verwerken. Door de combinatiemogelijkheden met andere machines is het bovendien mogelijk zeer grote oplagen in zeer korte tijd te produceren, met behoud van een uitmuntende kwaliteit van het coatingwerk. Ook twee of meer lagen behoren tot de mogelijkheden, eventueel met tussentijds schuren. 
 

     

     

     

 

"Hoek Lopik kenmerkt zich op 5 specifieke onderdelen.
Betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, ontzorgen en toekomstgericht". 

Copyright © Digital4u - Sitemap - Disclaimer